• Binnen 24 uur verzonden
  • Verz Brievenbus 3,50 - Pakket 5,95
  • Vanaf €50 gratis verzonden (Nederland)

Fopspeen verliezen, verleden tijd!

Fopspeen verliezen, verleden tijd!

Ik blijf fopspenen verliezen rond mijn huis en het maakt me gek. Zo begon Stacy Dallman haar blog over het ontstaan van haar PaciPlushies fopspeen knuffeltjes. Ze vertelt over haar kinderen en wat nou de precieze reden is om een speenknuffel te gebruiken.

Ik ben een moeder van vier kinderen. Mijn oudste wordt tien in maart, dan heb ik een 7-jarige, een 15 maand oud en mijn kleine Mila, zij is 5 maanden oud.

De drie oudere kinderen hadden nooit een probleem met het in de mond houden van een fopspeen.


Toen mijn 7 jarige zoon net geboren was, bedacht  ik Paci-Plushies. Hij kreeg de Paci-Plushie toen hij een week of vier oud was.

Mijn 1 jarige zoon had zeer wilde handen en kon zijn Paci-Plushie niet gebruiken op een regelmatige basis tot ongeveer vijf of zes maanden oud was, zonder de speen uit zijn mond te slaan. Maar nu is hij verslaafd en ze zijn een redder in nood voor mij en hem!

Zijn favoriet op dit moment is Lovies Milo Aap (onze grotere, maar toch ongelooflijk licht van gewicht Peuter versie).Maar terug naar Little Miss Mila, of Peachie zoals ik haar graag noemen.

Ze heeft een klein probleem ... de enige fopspeen Mila gebruikt is de Soothie fopspeen, dat zijn de fopspenen die ze vaak geven aan pasgeborenen in het ziekenhuis. Ik wilde huilen toen de verpleegkundige deze fopspeen aan haar gaf voordat ik in staat was om een normale fopspeen te introduceren!

Allereerst wordt is deze fopspeen niet eens verkocht in Rusland, dus kon ik die niet vervangen als ik echt de weinige die we hadden zouden verliezen. De Soothie is gemaakt van siliconen die de vacht van dieren aantrekt (en we zijn enorme dierenliefhebbers in ons huishouden). Het was echt een drama door het  achtervolgen van de fopspeen die sneller en verder dan een bal wordt gelanceerd en met volle kracht stuitert ! Ik voel me alsof ik moest sprinten om de fopspeen te pakken, voordat het verdwijnt voor altijd, en dan sprinten naar de gootsteen om de fopspeen schoon te maken en alle bont te verwijderen dat het tijdens het rondje in het huis heeft verzameld.

Ik heb geprobeerd als een gek om Mila aan de permanente overstap naar Avent of MAM fopspenen te maken, ik heb  Dr Browns geprobeerd, en een paar andere Europese merken, samen met mijn eigen Nookums Merk (waar ze niet zo dol op was vanwege de schuine, soort NUK tepel vorm).

Ze wilde al deze merken voor een korte tijd te gebruiken, maar haar favoriete fopspeen is echt de Soothie. Voor nu, de makkelijkste manier om de fopspeen bij zich te houden tijdens het gebruik van het merk Soothie wordt door het aanbrengen van één van onze Paci-Plushies blankies. De knuffelt er de hele tijd mee en op zijn beurt zorgt het ervoor dat de fopspeen niet wegrolt!

Blog geschreven door Stacy Dallman op 28 februari 2014 op paciplushies.com Vrij vertaald.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Dit logo heeft betrekking op de verkoop van geneesmiddelen. .