Prematuurkleertjes, maar dan leuke!

Prematuurkleertjes, maar dan leuke!

In heel veel gevallen is prematuurkleding zo kleurloos. Dat vinden wij bij neobaby zo raar. Jij wil toch ook een leuk kraamcadeautje geven, of dat je kindje er hip bijligt? Maak van jouw preemie de coolste baby van de afdeling.

Toen ik zelf op zoek was naar leuke prematuurkleertjes viel dat niet mee. Ik lag zelf opgenomen in het ziekenhuis en binnen een week zou mijn kleine jongen geboren worden.

Omdat je natuurlijk niet even lekker kan shoppen, ging ik online op zoek. Pffff wat viel me dat tegen zeg! Er was niet veel te koop en wat er was, was meestal erg kleurloos. Onbegrijpelijk, want ik wilde ook mijn kindje leuk aankleden. Want ik zou trots zijn op mijn manneke, ookal was hij erg klein en ziek.

Toen ik de prematuurkleding van Kleine Lucas tegenkwam, was ik meteen verkocht. Wat een leuke stofjes en wat een leuke kleertjes. Op de foto's zijn ze prachtig maar in het echt nog veel leuker! Wat een plezier om dit als kraamcadeautje te mogen ontvangen, en ook om te geven.

Wanneer je kindje al wat ouder is, zijn de kwijlslabbers onmisbaar. Alle baby's kwijlen. En wat is er oncomfortabeler dan een nat shirt. En je gaat ook niet elke keer een nieuw shirt aandoen.

Doordat de binnenkant gemaakt is van fleece, lekt de slabber niet en het vocht wordt opgevangen door het katoen van de kwijlslab. Bovendien is het ook een superhippe accessoire waar je elke outfit mee kan opleuken.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »