• Binnen 24 uur verzonden
  • Verz Brievenbus 3,50 - Pakket 5,95
  • Vanaf €50 gratis verzonden (Nederland)

Speenknuffels

Speenknuffels

Ben je op zoek naar een leuke speenknuffel voor de baby? Dan wordt het goed om je er eerst even in te verdiepen. Er bestaan namelijk verschillende soorten speenknuffels. Welke keuze je gaat maken, hangt af van een aantal factoren. Daarom leggen we je de verschillen uit tussen de soorten speenknuffels die er nu beschikbaar zijn. Je hebt namelijk de Wubbanubs en dat zijn lieve kleine speenknuffeltjes met een hoogwaardige Soothiespeen. Hierbij zit de speen vast aan de Wubbanub en kan er niet af. De speen die aan de Wubbanub vast zit wordt veel gebruikt door prematuren en in ziekenhuizen. Daarbij komt ook nog dat de Wubbanub de populairste speenknuffel is. Deze kan gebruikt worden vanaf ongeveer de uitgerekende datum tot ongeveer zes maanden na de uitgerekende datum. Maar er zijn nog andere speenknuffels. De Paciboo's zijn er in heel veel soorten. Het voordeel daarvan is dat er veel merken spenen aan vast gemaakt kunnen worden. Daarbij kun je ook denken aan de Soothie speentjes. Zoals je kunt lezen mogelijkheden genoeg, maar welke speenknuffel ga jij kiezen?

Speenknuffel kiezen

Je kiest voor een speenknuffel, daarbij heb je verschillende mogelijkheden. De leeftijd van het kindje speelt hierin een belangrijke rol, maar ook of een kindje al wel of nog geen tandjes heeft. Vanaf de geboorte zijn er dus meerdere speenknuffels beschikbaar. Je kunt met de ene soort wellicht langer doen dan met de andere. Je kunt ze ook afwisselen. Als je kindje net is geboren of je gaat binnenkort op kraamvisite bij een kindje dat net is geboren, kies dan een mooie speenknuffel. Lees goed voor welke leeftijden het geschikt is en maak de ouders en de baby blij met een speenknuffel. Het is een origineel en leuk cadeau om te geven, maar ook om te ontvangen. Zorg daarom dat je gaat bekijken wat het huidige aanbod is, zodat jij snel een leuke speenknuffel kunt kiezen als er weer een kindje is geboren.

Aanbod speenknuffel bekijken

Het aanbod van speenknuffels blijft maar groeien. Het is dan ook een erg populair en leuk cadeau om voor je eigen kindje of een kindje van een ander te kopen. Zorg daarom dat je het aanbod nu gaat bekijken en snel een keuze kunt maken. Je hebt de keuze uit meerdere speenknuffels, dus kies nu een leuke speenknuffel uit en geniet van de mooie momenten als je baby heerlijk ontspannen en tevreden in zijn bedje of elders aan de speen zuigt. Kinderen kunnen zo dol zijn op de speenknuffel, daar geniet je als ouder iedere keer weer intens van mee.
 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Dit logo heeft betrekking op de verkoop van geneesmiddelen. .