• Binnen 24 uur verzonden
  • Verz Brievenbus 3,50 - Pakket 5,95
  • Vanaf €50 gratis verzonden (Nederland)
Orthica Dino Orthiflor Probiotica (voorheen junior)
Dino Orthiflor Probiotica (voorheen junior) €37,95

Dino Orthiflor Probiotica (voorheen junior)

€37,95
  • Veilig betalen
  • Binnen 24 uur verzonden
  • Klantenservice van 09:00 tot 19:00
Informatie

Orthica Dino Orthiflor heette voorheen Orthica Orthiflor Junior en is speciaal voor kinderen. 

Orthiflor Probiotica helpt de darmmicrobiota versterken, en draag hierbij bij aan een goede weerstand. De Dino Orthiflor helpt bij een goede darmwerking en is een aanrader tijdens of na een antibioticakuur. De darmen hebben hiermee veel te verduren en door een probiotica te gebruiken houd je een goede darmwerking in stand. Helpt ook bij darmkrampen en winderigheid. 

Orthiflor poeder kan je gebruiken vanaf het moment van bijvoeden of als opvolger na het gebruik van Orthiflor Start. Wanneer je kindje nog niet aan bijvoeding toe is, gebruik dan Orthiflor start.

Orthiflor Dino heeft een mix van probiotica met 6 verschillende bacteriestammen.

Gebruik: Vanaf 6 maanden of wanneer je begint met bijvoeden tot ongeveer 6 jaar is de aanbevolen hoeveelheid 2 gram per dag. (1,5 schepje)  Voeg het poeder toe aan lauw water, magere melk, yoghurt drink, limonade op kamertemperatuur. Roer dit door en drink dit, bij voorkeur op een lege maag, op. 

Het mag ook voor jonge kinderen worden toegevoegd aan één opgewarmde flesvoeding, afgekolfde borstvoeding of een kleine hoeveelheid gekookt en afgekoeld water (maximaal 37°C)

Waarom oplossen?
Orthiflor in poedervorm dient bij voorkeur eerst te worden opgelost en doorgeroerd in handwarme vloeistof (zie hierboven), voordat je ze inneemt. De miljarden bacteriën in de capsules, los poeder of zakjes zijn bij de productie in een soort ‘slaaptoestand’ gebracht waardoor ze voor langere tijd bewaard kunnen worden en hebben vloeistof nodig om weer tot leven te komen. Wanneer ze in hun ‘slaaptoestand’ direct in het maagzuur terecht zouden komen, dan zou een groot gedeelte van de bacteriën dit niet overleven. Ook koude vloeistof vinden de bacteriën niet prettig. Handwarme vloeistof heeft de voorkeur. 

(Bron en meer informatie: www.orthica.nl )

Verpakking: Potje 70 gram

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Dit logo heeft betrekking op de verkoop van geneesmiddelen. .