• Binnen 24 uur verzonden
  • Verz Brievenbus 3,50 - Pakket 5,95
  • Vanaf €50 gratis verzonden (Nederland)
Orthica Dino Orthiflor Probiotica (voorheen junior)Kauw
Dino Orthiflor Probiotica (voorheen junior)Kauw €16,99

Dino Orthiflor Probiotica (voorheen junior)Kauw

€16,99
  • Veilig betalen
  • Binnen 24 uur verzonden
  • Klantenservice van 09:00 tot 19:00
Informatie

Orthica Dino Orthiflor heette voorheen Orthica Orthiflor Junior en is speciaal voor kinderen. Deze kauwtabletten hebben een zwarte bessen smaak en veel kinderen vinden hem lekker. 

Orthiflor Probiotica helpt de darmmicrobiota versterken, en draag hierbij bij aan een goede weerstand. De Dino Orthiflor helpt bij een goede darmwerking en is een aanrader tijdens of na een antibioticakuur. De darmen hebben hiermee veel te verduren en door een probiotica te gebruiken houd je een goede darmwerking in stand. Helpt ook bij darmkrampen en winderigheid. 

Orthiflor Dino Kauwtabletten mag je gebruiken vanaf ongeveer een jaar. Dat staat op de verpakking. Op de website van Orthica zelf staat dat de kauwtabletten geschikt zijn voor kinderen vanaf 3 jaar. Dit advies houden wij ook aan omdat het kindje goed moet kunnen kauwen.

De kauwtabletten hebben een zwarte bessensmaak en bevatten geen synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-,geur- en smaakstoffen. De kauwtabletten zijn geschikt voor vegetariërs.

Orthiflor Dino heeft een mix van probiotica met 6 verschillende bacteriestammen.

Gebruik: Vanaf ongeveer 3 jaar, één kauwtablet per dag. Bij voorkeur op een lege maag. De kauwtabletten bevatten 6 verschillende bacteriestammen en vitamine D

Geen water nodig, dus ook makkelijk om mee te nemen.

(Bron en meer informatie: www.orthica.nl )

Verpakking: Potje 30 kauwtabletten

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Dit logo heeft betrekking op de verkoop van geneesmiddelen. .