Dr.Browns Glazen flessen 120 ml standaard
Glazen flessen 120 ml standaard €22,99

Glazen flessen 120 ml standaard

€22,99
Niet op voorraad
  • Veilig betalen
  • Levertijd: onbekend
Informatie

 Dr. Brown's werd ontworpen door de arts Craig Brown. Het is de enige fles met een gepatenteerd ventielsysteem dat bijdraagt aan de gezondheid van baby's.

De flessen van Dr.Brown's helpen als beste belangrijke voedingsstoffen te behouden. Dat blijkt uit onafhankelijk universitair onderzoek. Het ventielsysteem zorgt er namelijk voor dat vitamine C, A en E in borst- en flesvoeding niet oxideren ("vervliegen") tijdens het voeden, maar juist optimaal behouden blijven.

Met Dr. Brown's voed je je kindje vacuümvrij en zonder luchtbelletjes. De fles helpt o.a. darmkrampjes, boertjes, overgeven en zere oortjes voorkomen. De positieve druk die door het ventielsysteem ontstaat, is vergelijkbaar met het geven van borstvoeding. Je baby hoeft niet hard te zuigen: de speen 'stimuleren' is voldoende.
 
Dr. Brown's wordt wereldwijd geadviseerd door artsen en wordt veel gebruikt op kraamafdelingen en in professionele kinderopvangcentra. De werking van de fles is wetenschappelijk aangetoond. Dr. Brown's ontving de prestigieuze Medical Design Excellence Award en in 2009 voor het zesde jaar op rij de AMBY-Award, de Amerikaanse onderscheiding voor het beste babyproduct.


De standaardfles, ook wel smalle halsfles genoemd, wordt makkelijk geaccepteerd -ook door pasgeborenen. De Medela borstkolf past op alle standaard flessen. 

De verpakking bevat:
1 glazen standaardflessen 120 ml inclusief tweedelig ventielsysteem
2 fase 1 siliconen spenen
1 flessenborsteltje
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur
Wij gebruiken cookies om de website te verbeteren. Manage cookies