• Binnen 24 uur verzonden
  • Verz Brievenbus 3,50 - Pakket 5,95
  • Vanaf €50 gratis verzonden (Nederland)
Dr.Browns Set DrBrowns blauw Option Bottle
Set DrBrowns blauw Option Bottle €21,99

Set DrBrowns blauw Option Bottle

€21,99
  • Veilig betalen
  • Binnen 24 uur verzonden
  • Klantenservice van 09:00 tot 19:00
Informatie

Dr.Brown's flesssen zijn ontworpen door de arts Craig Brown. Het is de enige fles met een gepatenteerd ventielsysteem dat bijdraagt aan de gezondheid van baby's.

De flessen van Dr.Brown's helpen als beste belangrijke voedingsstoffen te behouden. Dat blijkt uit onafhankelijk universitair onderzoek. Het ventielsysteem zorgt er namelijk voor dat vitamine C, A en E in borst- en flesvoeding niet oxideren ("vervliegen") tijdens het voeden, maar juist optimaal behouden blijven.

Met Dr. Brown's voed je je kindje vacuümvrij en zonder luchtbelletjes. De fles helpt o.a. darmkrampjes, boertjes, overgeven en zere oortjes voorkomen. De positieve druk die door het ventielsysteem ontstaat, is vergelijkbaar met het geven van borstvoeding. Je baby hoeft niet hard te zuigen: de speen 'stimuleren' is voldoende.
 
Dr. Brown's wordt wereldwijd geadviseerd door artsen en wordt veel gebruikt op kraamafdelingen en in professionele kinderopvangcentra. De werking van de fles is wetenschappelijk aangetoond. Dr. Brown's ontving de prestigieuze Medical Design Excellence Award en de AMBY-Award, de Amerikaanse onderscheiding voor het beste babyproduct.


De standaardfles, ook wel smalle halsfles genoemd, wordt makkelijk geaccepteerd, zeker door pasgeborenen. De Medela borstkolf past op alle standaard flessen. 

In 2016 heeft Dr.Browns alle flessen vernieuwd. Deze flessen zijn uitgerust met het Option Bottle systeem.
Dit ventielsysteem  is gelijk aan het systeem in de vorige flessen met als voordeel dat de flessen ook zonder gebruikt kunnen worden.
Dit is ideaal wanneer je kindje geen krampjes meer heeft en wanneer het dikkere voeding krijgt zoals pap.

Bekijk het filmpje voor de precieze werking van de fles
 
Deze verpakking bevat:
2 standaardflessen blauwe 250 ml
2 flesspenen fase 1
1 reinigingsborsteltje 
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Dit logo heeft betrekking op de verkoop van geneesmiddelen. .