• Binnen 24 uur verzonden
  • Verz Brievenbus 3,50 - Pakket 5,95
  • Vanaf €50 gratis verzonden (Nederland)
Dr.Browns Startpakket flessen *voordeel*
Startpakket flessen *voordeel* €32,99

Startpakket flessen *voordeel*

€32,99
  • Veilig betalen
  • Binnen 24 uur verzonden
  • Klantenservice van 09:00 tot 19:00
Informatie

Dr. Brown's werd ontworpen door de arts Craig Brown. Het is de enige fles met een gepatenteerd ventielsysteem dat bijdraagt aan de gezondheid van baby's.

 

De flessen van Dr.Brown's helpen als beste belangrijke voedingsstoffen te behouden. Dat blijkt uit onafhankelijk universitair onderzoek. Het ventielsysteem zorgt er namelijk voor dat vitamine C, A en E in borst- en flesvoeding niet oxideren ("vervliegen") tijdens het voeden, maar juist optimaal behouden blijven.

Met Dr. Brown's voed je je kindje vacuümvrij en zonder luchtbelletjes. De fles helpt o.a. darmkrampjes, boertjes, overgeven en zere oortjes voorkomen. De positieve druk die door het ventielsysteem ontstaat, is vergelijkbaar met het geven van borstvoeding. Je baby hoeft niet hard te zuigen: de speen 'stimuleren' is voldoende.
 
Dr. Brown's wordt wereldwijd geadviseerd door artsen en wordt veel gebruikt op kraamafdelingen en in professionele kinderopvangcentra. De werking van de fles is wetenschappelijk aangetoond. Dr. Brown's ontving de prestigieuze Medical Design Excellence Award en in 2009 voor het zesde jaar op rij de AMBY-Award, de Amerikaanse onderscheiding voor het beste babyproduct.


Het voordeel van deze vernieuwde flessen is dat deze ook zonder het ventilatiesysteem gebruikt kunnen worden. Dit is vooral fijn als de baby wat ouder is en over de probleemfase die lucht in de voeding veroorzaakt, is heen gegroeid.
Ook bij het geven van een wat dikkere voeding is dit handig.

 


De standaardfles, ook wel smalle halsfles genoemd, wordt makkelijk geaccepteerd -ook door pasgeborenen. De Medela borstkolf past op alle standaard flessen. 

Voor meer informatie: www.thecolicreport.com en voor de werking van de fles: www.bestbottle.com 

 

Dit pakket bevat:
2 flessen van 250 ml met tweedelig ventielsysteem
1 fles van 120 ml met tweedelig ventielsysteem
3 siliconen flesspenen fase 1
2 siliconen flesspenen fase 2
reinigingsborsteltje 

 
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Dit logo heeft betrekking op de verkoop van geneesmiddelen. .