• Binnen 24 uur verzonden
  • Goede klantenservice
  • Verzenden Brievenbus 3,50 - Pakket 5,95
Kleine Kanga Mijlpaalkaarten Prematuren
Mijlpaalkaarten Prematuren €15,99

Mijlpaalkaarten Prematuren

€15,99
Op voorraad
  • Veilig betalen
  • Binnen 24 uur verzonden
  • Klantenservice van 09:00 tot 21:00
Informatie
Deze uniek ontworpen mijlpaalkaartjes voor prematuren zijn ontwikkeld door 2 moeders van premature kindjes. Ervaringsdeskundigen dus.

Omdat je in een achtbaan zit van emoties, de tijd vaak aan je voorbij gaat en de mijlpalen onvoorstelbaar belangrijk zijn voor te vroeg geboren baby's, wil je die juist koesteren en vasthouden.

Bestaande mijlpaalkaartjes sluiten niet goed aan bij de geboorte prematuren. Het formaat is te groot, de babytjes zijn immers klein. En de mijlpalen staan niet vast.
Het formaat van onze mijlpalen voor prematuren kaarten is 8,5 cm x 5,5 cm het formaat van een visitekaartje dus.

Een kindje wat geboren wordt met 750 gram bereikt een mijlpaal bij 1000 gram sowieso. Maar als je kindje met 1750 gram geboren wordt, zal zijn mijlpaal bij de 2000 liggen.
De kaarten zijn dus voor alle prematuren te gebruiken. Ongeacht het gewicht of de situatie waarin het zich bevindt. En niet alleen prematuren, een baby hoeft niet per se prematuur te zijn om in het ziekenhuis te liggen.
Zeker omdat de toekomst vaak onduidelijk is, je soms met de dag leeft, is het zo ontzettend belangrijk om de mijlpalen te kunnen vastleggen.

Hoe gebruik je de mijlpalen voor prematuren kaartjes?
Neem de mijlpaalkaart die je wil gebruiken. Schrijf de datum erop met de uitwisbare whiteboardstift en leg de kaart bij je kindje. Maak een foto en veeg de datum weer af met een papieren doekje of billendoekje.

 
inhoud: 20 kaarten met mijlpalen, 5 blanco kaarten, whiteboardstift,  handleiding

Meer informatie
Reviews
10 / 10
(2)
10 / 10
Jessica 28 December 2017

Mijlpaalkaarten voor prematuren gekocht, erg leuk. Snelle service.

10 / 10
Lana 16 Juli 2017

Heel goed passend als kraamcadeau voor een prematuur kindje dat nog in het ziekenhuis ligt. Ik gaf hem mijn neefje die veel te vroeg was geboren en ze konden de kaartjes aan de couveuse plakken met het gewicht erop. De verpleging vond ze ook heel leuk.