• Binnen 24 uur verzonden
  • Verz Brievenbus 3,50 - Pakket 5,95
  • Vanaf €50 gratis verzonden (Nederland)
Orthica Orthiflor Start Probiotica
Orthiflor Start Probiotica €21,75

Orthiflor Start Probiotica

€21,75
  • Veilig betalen
  • Binnen 24 uur verzonden
Informatie

Orthica Orthiflor Start is speciaal voor zwangeren en baby's.

Orthiflor Probiotica helpt de darmmicrobiota versterken, en draagt hierbij bij aan een goede weerstand. De Orthiflor Start helpt bij een goede darmwerking en is een aanrader tijdens of na een antibioticakuur. De darmen hebben hiermee veel te verduren en door een probiotica te gebruiken houd je een goede darmwerking in stand. Helpt ook bij darmkrampen en winderigheid. 

Door Orthiflor Start al te gebruiken in de laatste 6 weken van de zwangerschap krijgt de baby al de goede darmbacteriën binnen die zo nodig zijn voor een goede weerstand. Is het kindje geboren, voeg dan de probioticamix van 3 bacteriestammen toe aan de voeding.

De aanbevolen dosering voor zwangeren vanaf de laatste 6 weken van de zwangerschap is 3 gram per dag (twee maatschepjes). Voeg het poeder toe aan een half glas lauw water, minimaal 15 minuten laten staan, doorroeren en opdrinken. Op een lege maag innemen, bij voorkeur voor het slapen gaan.

De aanbevolen dosering voor kinderen vanaf de geboorte tot 1 jaar is  3 gram per dag (twee maatschepjes). Voeg toe aan opgewarmde flesvoeding, afgekolfde borstvoeding of een kleine hoeveelheid gekookt en afgekoeld water (temperatuur maximaal 37 °C), niet langer dan 5 minuten laten staan. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Bij gebruik door zuigelingen jonger dan zes weken of bij zuigelingen die onder artsenbehandeling staan, is deskundige begeleiding aanbevolen. Buiten bereik van kinderen bewaren.

(Bron en meer informatie: www.orthica.nl )

Verpakking: Potje 42 gram

 

Reviews
10 / 10
(1)
10 / 10
van Ruis 13 Oktober 2018

Handig dat ik dat hier kan bestellen. Ik heb het gebruikt in de zwangerschap en mijn zoontje gebruikt het nu door de fles. Veel minder krampjes en huilen.