• Binnen 24 uur verzonden
  • Goede klantenservice
  • Verzenden Brievenbus 3,50 - Pakket 5,95
Prematuurpakket Herinner-Dingen-Doos
Prematuurpakket Herinner-Dingen-Doos 89,-

Prematuurpakket Herinner-Dingen-Doos

€89,- €89,00
Op voorraad
  • Veilig betalen
  • 4 - 5 werkdagen
Informatie

Dit prematuurpakket is speciaal samengesteld voor de prematuurbaby (en de ouders/verzorgers daarvan). En natuurlijk bieden we je dit leuke en praktische pakket aan voor een zeer aantrekkelijke prijs!
Met maar liefst €21,95 voordeel, nu voor maar €89,-

Inhoud van het pakket:

1 x ruime Herinner-Dingen-Doos CUBE XL
afmetingen: 32,5 x 32,5 x 32,5 cm.
De doos is kubusvormig en is speciaal gemaakt om te passen in de Kallax / Expedit vakkenkast van IKEA. Zo berg je je herinnerdingen niet alleen op een persoonlijke en nette manier op, je bergt ook de Herinner-Dingen-Doos weer netjes op. Erg handig. Tip: Kies voor een extra opdruk op de voorkant van de doos, zodat je gelijk kunt zien wat erin zit als de doos in de kast staat en je het deksel niet kunt zien. (!)
De doos wordt handgemaakt door: www.herinner-dingen-doos.nl en je mag zelf kiezen welke opdruk je er op wil hebben. Bijvoorbeeld het geboortjekaartje of een prachtige foto van je kindje.

1 x Neobaby.nl cadeaubon ter waarde van € 25,-
Deze cadeaubon is geheel naar keuze te besteden bij Neobaby.nl . De webwinkel met een uitgebreid assortiment voor de prematuur- en dysmatuurbaby. Je vind er bijvoorbeeld de Soothie speen uit het ziekenhuis, maar ook een schattige selectie aan kleertjes in kleine maten vanaf maat 36. Ook vind je er boekjes met informatie, mijlpaalkaarten en allerhande handigheden.

+ extra GRATIS bonusartikelen!

GRATIS 1 x binnenwerk CUBE XL met vakken, uitneembare plankjes en dubbele bodem ter waarde van €12,-

Met dit binnenwerk breng je orde aan in je Herinner-Dingen-Doos CUBE XL. De kleine spulletjes van je kindjes bewaar je in de vakjes tussen de uitneembare plankjes. De plankjes kun je verstellen, of uitnemen zodat de ruimte optimaal wordt ingericht voor jouw persoonlijke herinnerdingen. De dubbele bodem gaat vervolgens op de plankjes, zodat je de grotere spullen hier bovenop kunt leggen.

GRATIS 1 x geboorte (geluks-) engel met Swarovski kristallen.

Kristallen engeltjes in verschillende kleuren van alle 12 geboortemaanden. Deze Crystal Guardian Angels zijn gemaakt met echte Swarovski elementen.De prachtig fonkelende geboorte engeltjes worden handgemaakt in het Verenigd Koninkrijk.
Hang de engel aan de couveuse of het wiegje voor geluk. Je kunt hem ook in het venster hangen. Wanneer de zon erop schijnt, breekt het kristal het licht en zo ontstaan prachtige regenboog kleurtjes in de babykamer! 

Het perfecte prematuurbaby geboortegeschenk. Met dit kraamcadeau geef je precies wat het vroeggeboren kindje nodig heeft. Een handgemaakte ruime Herinner-Dingen-Doos, die naar wens voor je wordt gepersonaliseerd met een Eigen Opdruk. Denk bijvoorbeeld aan het geboortekaartje, of aan die ene mooie foto van die kleine superheld!

Met de cadeaubon kun je online een grote selectie aan prematuurartikelen kopen bij Neobaby.nl. Je koopt nooit het verkeerde item, want jij / de ouders kunt/kunnen zelf kiezen uit het ruime assortiment.

Informatie over het aanleveren van je eigen ontwerp:
Je kan je ontwerp mailen naar: info@luckywoodworks.nl

Kunnen jullie me helpen met een ontwerp?

Je kunt in de webwinkel kiezen uit ontwerpen die speciaal voor de Herinner-Dingen-Doos gemaakt zijn. Deze zijn altijd personaliseerbaar. Je kunt bijvoorbeeld altijd een eigen naam kiezen, of bijvoorbeeld de kleur van het haar veranderen. Ook kun je kiezen voor een Eigen Ontwerp, waarbij je zelf een ontwerp aanlevert. Dit kan bijvoorbeeld een geboortekaartje zijn, een illustratie, of een foto. Heb je hulp nodig met het aanpassen van het ontwerp, dan helpen we je in veel gevallen gratis. Mocht het aanpassen en drukklaar maken van het ontwerp teveel tijd in beslag nemen, dan zullen we je hierover vooraf informeren, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Advies bij Eigen Ontwerp is altijd gratis.

Wat zijn de aanleverspecificaties als ik kies voor een Eigen Ontwerp?

Het liefst ontvangen we een JPG, TIFF, of PDF in hoge resolutie (300/600 dpi) van de afbeelding die je op het deksel wilt. Als je er bijvoorbeeld een geboortekaartje op wilt, maar je beschikt niet over het originele ontwerp, kun je van het kaartje een scan (laten) maken. Wij kunnen het ook voor je inscannen, maar dan zul je het eerst moeten opsturen, waardoor de levertijd uiteraard langer wordt. Je krijgt in dat geval het kaartje netjes met je bestelling weer mee thuisgestuurd. En als je niet zeker weet, of je plaatje goed genoeg is, kun je ons altijd vrijblijvend vragen om advies.

Kan ik alles op het deksel laten drukken, of zijn er beperkingen?

Om te beginnen, is er heel veel mogelijk. Je moet er wel rekening mee houden, dat de kleur wit niet bedrukt kan worden. Wit krijg de kleur van de ondergrond, in ons geval licht berkenhout. Vaak is dit bij illustraties geen probleem, zolang het gaat om beperkte oppervlaktes, bijvoorbeeld een witte wolk, of het oogwit van een dier, of een beetje sneeuw. Twijfel je erover of je ontwerp of foto goed tot zijn recht komt? Stuur ons het ontwerp op via info@luckywoodworks.nl en je krijgt altijd vrijblijvend advies.


Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur
Wij gebruiken cookies om de website te verbeteren. Manage cookies