• Binnen 24 uur verzonden
  • Goede klantenservice
  • Verzenden Brievenbus 3,50 - Pakket 5,95

PaciPlushies speenknuffels van Nookums

Paci-Plushies van Nookums zijn onze nieuwste aanwinst. Paci is afgeleid van pacifier, wat natuurlijk fopspeen betekent. En Plushies staat voor knuffels. Samen staat dit voor een hoogwaardig kwaliteit speenknuffel.

Paci-Plushies zijn zeer knuffelbare speenknuffeltjes die bijna aan alle fopspenen bevestigd kunnen worden. Natuurlijk zijn de leukste Paci plushie knuffles te bestellen bij Neobaby

 

Paci-Plushies speenhouders hebben een flexibele 'hug'ring dat past op de meeste fopspeentjes. Inclusief Mam, Philips, Avent, Soothie, NUK, Nuby, Dr.Browns en nog veel meer.

De knuffelbare designs zijn gemaakt voor kleine handjes en stimuleren het aanraken en ontdekken van dingen. Paci-Plushies knuffeldiertjes maken het makkelijker voor baby's om het speentje zelf in te doen op jonge leeftijd. Wanneer de baby geen speen meer wil, de Plushie blijft een vertrouwd vriendje en bied troost bij verdriet.

Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en natuurlijk zijn ze BPA en Phalate vrij. En gelukkig ook gewoon wasbaar in de wasmachine.

Maar wacht! Het zijn niet alleen maar speenhouders, je kan er ook een bijtring aan bevestigen. Haal de fopspeen van de knuffel en bevestig er de gekoeldenChillies teether aan. Ze zijn gevuld met water en wanneer je hem in de koelkast legt, zal het helpen bij het doorkomen van de tandjes. Baby's vinden het fijn om gebruik te maken van de teether en daarbij de handjes lekker warm te houden aan hun favoriete knuffeltje. Wanneer de baby hiermee klaar is, of de teether is warm geworden, leg hem in de koelkast en bevestig de fopspeen er weer aan.

Deze Paciplushies zijn geweldig! Super schattige speenknuffeltjes, en met een zeer nuttige functie. Je verliest geen speen meer doordat de siliconen ring, die bevestigd is aan het knuffeltje, de speen vastklemt.

Een groot voordeel van deze speenknuffeltjes is dat de speen ook makkelijk van het knuffeltje is af te halen. Hierdoor is reinigen makkelijk. De Plushie kan gewoon in de wasmachine en de fopspeen kan makkelijk worden vervangen en gereinigd.

De ring past op bijna alle merken fopspenen. Wil je zeker weten of die ook op de speen van jouw baby past? Kijk in de lijst hieronder of stuur ons een berichtje.

Lees ook even de informatie bij: veelgestelde vragen

Merken van fopspenen die sowieso op de PaciPlushie passen:

-MAM

-NUK

-AVENT

-DR.BROWNS (de onepiece niet!)

-BORNFREE

-NOOKUMS

-NUBY

-TIGEX

-CHICCO

-SOOTHIE SPEENTJES (zitten wel los!)

 

Speentjes die sowieso niet passen zijn:

-GUMDROP speentjes
-Dr.Browns onepiece speentjes

-Difrax