• Binnen 24 uur verzonden
  • Verz Brievenbus 3,50 - Pakket 5,95
  • Vanaf €50 gratis verzonden (Nederland)
Blog waarin ik nuttige artikelen, tips of handige weetjes bespreek

Kleine Kanga Mijlpaalkaarten

Kleine Kanga Mijlpaalkaarten

Ben je net vader of moeder geworden van een klein lief wonder? Of je kent iemand die net een kindje heeft gekregen in het ziekenhuis. Je gaat dan snel op zoek naar een origineel kraamcadeau, geschikt voor een prematuur. Een kindje is nog zo klein, je staat er van te kijken hoe het allemaal kan en vaak zit je ook vol emoties. Je maakt het heel bewust mee en komt op plaatsen die je niet kent of waar je nog nooit van hebt gehoord. Om het stap voor stap bij te kunnen houden en alles vast te kunnen leggen zijn er couveusemijlpalen samengesteld. Je kunt met deze mijlpaalkaarten voor prematuren de stapjes van je kindje vastleggen vanaf het moment dat hij of zij geboren is. Je kunt bijvoorbeeld foto’s maken, waarbij de kaart bij je kindje ligt, of je kunt de couveuse versieren met herbruikbare kaarten.

Alles wat je wil weten over de BiBS-Speentjes!

Alles wat je wil weten over de BiBS-Speentjes!

Met het grootste assortiment speentjes zijn wij natuurlijk wel de specialist van de BiBS speentjes te noemen.
Zoveel toffe kleurtjes en verschillende maten. Zelfs Glow in the Dark BiBS speentjes ontbreken niet!

Speenknuffels

Speenknuffels

Ben je op zoek naar een leuke speenknuffel voor de baby? Dan wordt het goed om je er eerst even in te verdiepen. Er bestaan namelijk verschillende soorten speenknuffels. Welke keuze je gaat maken, hangt af van een aantal factoren. Daarom leggen we je de verschillen uit tussen de soorten speenknuffels die er nu beschikbaar zijn. Je hebt namelijk de Wubbanubs en dat zijn lieve kleine speenknuffeltjes met een hoogwaardige Soothiespeen. Hierbij zit de speen vast aan de Wubbanub en kan er niet af. De speen die aan de Wubbanub vast zit wordt veel gebruikt door prematuren en in ziekenhuizen. Daarbij komt ook nog dat de Wubbanub de populairste speenknuffel is. Deze kan gebruikt worden vanaf ongeveer de uitgerekende datum tot ongeveer zes maanden na de uitgerekende datum. Maar er zijn nog andere speenknuffels. De Paciboo's zijn er in heel veel soorten. Het voordeel daarvan is dat er veel merken spenen aan vast gemaakt kunnen worden. Daarbij kun je ook denken aan de Soothie speentjes. Zoals je kunt lezen mogelijkheden genoeg, maar welke speenknuffel ga jij kiezen?

Prematuren in het algemeen

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders | Molders Media
  • Geplaatst in Prematuren
  • 0
Prematuren in het algemeen

Je bent in blijde verwachting en dan wordt het kindje ineens te vroeg geboren. Je bent nu ouder van een te vroeg geboren baby en dan komt er veel op je af. Je gaat hierbij een spannende en soms ook wat onzekere tijd tegemoet. Je hebt tijdens de tijd dat je baby in de couveuse ligt veel vragen, je kunt je ook machteloos, verdrietig en hulpeloos voelen. Een arts kan je veel vertellen over prematuren, maar als kersverse moeder of vader van een te vroeg geboren baby zit je al snel met veel vragen waar je niet direct antwoord op krijgt. Er zijn andere ouders die het mee hebben gemaakt en ervaringen met hen delen is vaak erg prettig. Je weet dan dat je niet de enige bent en er niet alleen voor staat. Het kan zeker in het begin erg veel steun geven, even je verhaal vertellen bij iemand die er echt voor je is en je ook echt begrijpt.

Dit logo heeft betrekking op de verkoop van geneesmiddelen. .