• Binnen 24 uur verzonden
  • Verz Brievenbus 3,50 - Pakket 5,95
  • Vanaf €50 gratis verzonden (Nederland)

Kleine Kanga Mijlpaalkaarten

Kleine Kanga Mijlpaalkaarten

Ben je net vader of moeder geworden van een klein lief wonder? Of je kent iemand die net een kindje heeft gekregen in het ziekenhuis. Je gaat dan snel op zoek naar een origineel kraamcadeau, geschikt voor een prematuur. Een kindje is nog zo klein, je staat er van te kijken hoe het allemaal kan en vaak zit je ook vol emoties. Je maakt het heel bewust mee en komt op plaatsen die je niet kent of waar je nog nooit van hebt gehoord. Om het stap voor stap bij te kunnen houden en alles vast te kunnen leggen zijn er couveusemijlpalen samengesteld. Je kunt met deze mijlpaalkaarten voor prematuren de stapjes van je kindje vastleggen vanaf het moment dat hij of zij geboren is. Je kunt bijvoorbeeld foto’s maken, waarbij de kaart bij je kindje ligt, of je kunt de couveuse versieren met herbruikbare kaarten.

Mogelijkheden Kleine Kanga mijlpaalkaarten 

Met de Kleine Kanga mijlpaalkaarten voor premature, dysmature en ziekenhuis baby's kun je van alles doen. Je kunt de kaart bijvoorbeeld pakken en bij de baby leggen. Als je dan een foto maakt, dan heb je ook deze mijlpaal weer vastgelegd. Je kunt de mijlpaalkaarten voor prematuren ook multi functioneel gebruiken. Je kunt iets met een stift op het kaartje schrijven, een foto maken en het dan weer wissen voor een ander moment. Je kunt voor het schoonmaken het beste een droge doek of een babydoekje gebruiken. Als je een mijlpaalkaart hebt gebruikt, dan kun je het kaartje weer opnieuw gebruiken. Wat je ook kunt doen is de couveuse versieren met de kaartjes, je laat hierdoor zien hoe trots je bent. Je kunt er bijvoorbeeld op zetten hoe groot je kindje nu is of wat het gewicht vandaag is. Ook kun je er op noteren hoeveel ml je kindje vandaag gedronken heeft. De Kleine Kanga mijlpaalkaarten hebben dus veel mogelijkheden en het is daarom ook een origineel kraamcadeau.

Uniek cadeau

De mijlpaalkaarten voor prematuren zijn origineel en uniek, op het moment dat ze werden gemaakt was er nog niets voor prematuren. Als er in jouw omgeving sprake van is, zorg dan dat je een leuk cadeau hebt en dat de ouders de mooie momenten vast kunnen leggen. Ze zullen het heel bijzonder vinden en vaak weten mensen niet dat het bestaat. Daarom kun je nu de mijlpaalkaarten voor prematuren gebruiken en cadeau geven. Ze zijn dan ook eenvoudig te bestellen en daarmee kun je de ouders een groot plezier doen. Ze zitten vaak vol emoties, maar je kunt ze nu weer opvrolijken en zorgen dat ze alle mijlpalen kunnen vastleggen en samen vieren. Ze zijn trots op hun kindje en dat kan met de Kleine Kanga mijlpaalkaarten voor prematuren, dysmaturen en kindjes in het ziekenhuis nog beter duidelijk worden gemaakt.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Dit logo heeft betrekking op de verkoop van geneesmiddelen. .