Campagne: Nieuwe Maand, Nieuwe Speen

Campagne: Nieuwe Maand, Nieuwe Speen

Geregeld krijgen we de vraag: wanneer moet ik mijn fopspenen vervangen? Hier geven we dan ook graag antwoord op en bieden met deze nieuwe campagne een geheugensteuntje.

Heel veel kindjes gebruiken een fopspeen.

Een rubber speen met schildje van bijvoorbeeld Bibs of Frigg. Of een speen geheel van natuurrubber bijvoorbeeld van Hevea, Ecoviking of Natursutten.

Of een speen met een siliconen speengedeelte zoals bijvoorbeeld Difrax, Filibabba of FRIGG

Het advies voor het vervangen van fopspenen ligt bij de meeste fabrikanten op 4 tot 6 weken. 

Zeker voor kindjes met tandjes is het erg belangrijk om in de gaten te houden of de fopspeen vervangen dient te worden. 

Hoe doe je dat:

Controleer altijd, voor elk gebruik de speen op breukjes of scheurtjes. En trek hierbij hard aan het speengedeelte om te kijken of de speen heel is. Bij zichtbare schade of twijfel, gooi de speen weg en gebruik een nieuwe speen.

Rubber spenen kunnen ook beschadigen wanneer ze te warm worden. Bijvoorbeeld wanneer ze worden uitgekookt, of wanneer ze in de warmte hebben gelegen zoals in de zon. De speen wordt dan kleverig. Gebruik de speen dan niet meer.

Wij raden altijd aan om je te houden aan het advies van de fabrikanten. Hier zijn de spenen ook op getest en hebben hier veiligheidskeurmerken voor ontvangen. 

Op social media hebben we de campagne: Nieuwe Maand, Nieuwe Speen. Elke eerste van de maand zetten wij op onze Socials een reminder om de spenen te vervangen. Volg je ons al? Dan hoef je hiervoor niets te doen.

Volg je ons nog niet?

Kijk dan op facebook      en   op instagram

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »