• Binnen 24 uur verzonden
  • Verz Brievenbus 3,50 - Pakket 5,95
  • Vanaf €50 gratis verzonden (Nederland)
Kleine Kanga Mijlpaalkaarten Prematuren
Mijlpaalkaarten Prematuren €15,99

Mijlpaalkaarten Prematuren

€15,99
Op voorraad
  • Veilig betalen
  • Binnen 24 uur verzonden
Informatie
Deze uniek ontworpen Kleine Kanga mijlpaalkaartjes voor prematuren, dysmaturen en kindjes die in het ziekenhuis verblijven, zijn ontwikkeld door 2 moeders van ziekenhuiskindjes. Prematuur, dysmatuur en ziek geboren, de hele mikmak. Ervaringsdeskundigen dus.

Omdat je in een achtbaan zit van emoties, de tijd vaak aan je voorbij gaat, en de mijlpalen onvoorstelbaar belangrijk zijn voor te vroeg, te klein en ziek geboren baby's, wil je die juist koesteren en vasthouden.

Bestaande mijlpaalkaartjes sluiten niet goed aan bij deze specifieke doelgroep. Het formaat van de kaartjes is te groot, de babytjes zijn immers klein. En de mijlpalen staan niet vast.

Het formaat van onze Kleine Kanga mijlpaalkaarten is 8,5 cm x 5,5 cm het formaat van een visitekaartje dus. Perfect voor kleine kindjes!

Een kindje wat geboren wordt met 750 gram bereikt een mijlpaal bij 1000 gram sowieso. Maar als je kindje met 1750 gram geboren wordt, zal zijn mijlpaal bij de 2000 liggen.
De kaarten zijn dus voor alle prematuren en dysmaturen te gebruiken. Ongeacht het gewicht of de situatie waarin het zich bevindt. En niet alleen prematuur en dysmatuur, een baby hoeft niet per se prematuur te zijn om in het ziekenhuis te liggen.
Zeker omdat de toekomst vaak onduidelijk is, je soms met de dag leeft, is het zo ontzettend belangrijk om de mijlpalen te kunnen vastleggen.

Hoe gebruik je de Kleine Kanga mijlpaalkaartjes?
Neem de mijlpaalkaart die je wilt gebruiken. Schrijf de datum erop met de uitwisbare whiteboardstift en leg de kaart bij je kindje. Maak een foto en veeg de datum weer af met een papieren doekje of billendoekje.

 
inhoud: 20 kaarten met mijlpalen, 5 blanco kaarten, whiteboardstift, linnen bewaarzakje.
 
In 2019 zijn de Kleine Kanga mijlpaalkaartjes helemaal gerestyled. 
Reviews
10 / 10
(3)
10 / 10
Janneke 14 November 2018

Cadeau gegeven aan mijn zus voor de geboorte van mijn premature neefje. Ze gebruikt ze dagelijks in het ziekenhuis. Echt een toepasselijk en bruikbaar cadeautje.

10 / 10
Jessica 28 December 2017

Mijlpaalkaarten voor prematuren gekocht, erg leuk. Snelle service.

10 / 10
Lana 16 Juli 2017

Heel goed passend als kraamcadeau voor een prematuur kindje dat nog in het ziekenhuis ligt. Ik gaf hem mijn neefje die veel te vroeg was geboren en ze konden de kaartjes aan de couveuse plakken met het gewicht erop. De verpleging vond ze ook heel leuk.